All for Joomla All for Webmasters

Colectarea si livrarea articolelor la domiciliu este GRATUITA
in Bistrita pentru comenzi mai mari de 150 RON!
Telefon: 0744.135.844 

Eco Fast Cleaning va asigura transportul gratuit  indiferent de zona pentru o comanda minima de 150 de Lei.

Nu aveti timp sa spalati sau sa calcati hainele? Suntem aici pentru sa va ajutam cu cele mai bune oferte.  

 

- Linie profesionala de curatat si spalat -

1. Curatare si spalare profesionala –  utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate, va oferim servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume formale, etc.

2. Calcare profesionala a camasilor, rochiilor si costumelor asiguram servicii de calcare profesionala a hainelor si lenjeriei utilizand echipamente cu abur specializate, astfel incat camasile, rochiile si costumele se vor sifona mai greu, mentinandu-si forma de la o spalare la alta.

3. Curatare si spalare draperii si perdele perdelele si draperiile necesita o spalare/curatare/calcare speciala. Perdelele filtreaza praful si particulele poluante din aer, mirosurile, firele de par, fumul, creand astfel un mediul propice pentru dezvoltarea acarienilor. Pentru o curatare delicata, dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali, care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale astfel incat articolele dumneavoastra vor arata ca noi si vor avea un aspect placut, conferind incaperilor un aer curat si prospat.

servicii spalatorie 03
servicii spalatorie 02

 

4. Curatare cojoace si haine de piele / blana, incaltaminte de piele intoarsa prin serviciul de curatatorie haine piele/blana si cojoace compania noastra va ofera rezultate impecabile fara a modifica sau deteriora culorile sau alte caracteristici ale produselor. In acest proces delicat utilizam detergenti chimici si aditivi speciali, precum si aditivi de fixare a culorii si emoliere a pielii astfel incat readucem caracteristicile obiectelor foarte aproape de cele originale.

5. Echipamente sport si echipamente speciale prin acest serviciu  asiguram detasarea petelor pentru a conferi o viata mai lunga a echipamentului preferat.

6. Curatare covoare In curand.

7. Colectare si livrare la domiciliu sau la sediu pentru comenzile de colectare si livrare la domiciliu/sediu Eco Fast Cleaning va asigura  transportul  gratuit indiferent de zona si de cantitate pentru comenzi mai mari de 150 LEI. Acest serviciu va sigura solutia ideala avand cel mai bun raport pret/calitate pentru serviciile de Spalatorie si curatatorie haine, lenjerie, Curatatorie articole din piele, Spalatorie si curatatorie articole sport si articole speciale.

servicii spalatorie 01

 Stimati clienti, in situatia in care nu va satisface calitatea prestatiei noastre, compania se obliga sa repete operatiunea de curatare/spalare fara sa va mai perceapa costuri suplimentare.